Üdvözlünk a Természetes Úton !

Teremtsük meg együtt a hosszú, boldog és egészséges életet, természetes módszerekkel. Tarts velünk ezen az utazáson! Weboldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy megmutathassuk Neked a Természetes Utat, ahol az ember tisztán tud kapcsolódni a Világ Harmóniájával, Szépségével.

Segítünk kialakítani azt az életmódot, amellyel meg tudod teremteni természetes eszközökkel ezt a finom egyensúlyt. A természetes úton alkalmazott módszereknek nincsenek káros hatásai, alkalmazásukkor számos pozitív változást tapasztalhatunk.

Az embert egységes egészként vizsgáljuk, a gyakorlatokat is a holisztikus szemlélet alapján választjuk ki. Nem használunk az ember egészségét károsító anyagokat, eljárásokat. Módszereink természetesek, biztonságosak és a régóta fennálló tapasztalatokra épülnek.

Egészségünk megőrzésére vagy javítására tett erőfeszítéseink akkor járnak a legnagyobb eredménnyel, ha egymással párhuzamosan többféle gyógymód alkalmazásával tápláljuk és erősítjük testünket, lelkünket és szellemünket.

 Nézzük meg lépésről, lépésre milyen módszerek segítenek bennünket a Természetes Úton.

Az Ősi mozgások:

Az emberiség történelme során több évezredet töltött olyan rendszerek fejlesztésével amelyeken belül folyamatosan csiszolt egy mozgásrendszert, melyek alkalmasak az emberi jóllét biztosítására.

Ilyen például a Jóga, Tai Chi, Chi Kung, Dao Yin, Tradicionális buzogány.

Ezeknek az évezredes módszereknek a segítségével vissza tudjuk állítani, illetve meg tudjuk őrizni vitális mozgásunkat.

Légzőgyakorlatok:

A tudatos légzésben óriási kihasználatlan potenciál rejlik. Hiszen egész életünkben, a nap minden percében végezzük. Ha ez így van, tökéletesítsük ezt fontos életfunkciónkat

Tudatos légzésszabályozással azonnali hatást tudunk kifejteni az idegrendszerünk és az egész szervezetünk működésére.

Segítünk eligazodni a különféle légzésfajták helyes használatában. A szervezetet egy teljes egészként vizsgálva, figyelembe véve a többi a módszerrel való összehangolást.

Gyógyító Ételek:

Legyen az ételünk a gyógyítónk!

Alapvetően meghatározza a jóllétünket, hogy mit eszünk és mit nem eszünk meg. Fel kell fedezzük, hogy mit fogyasszunk a ma elterjedt ipari élelmiszer termelés alternatívájaként. Fontos megérteni mi is a szerepe a táplálkozásukban a zöldségeknek, gyümölcsöknek, gyógyító növényeknek.

A természet jótékony ereje:

Az Anyatermészet a mi bölcsőnk!

De hogyan is használjuk ki a napfény, a friss levegő, vizeink, hegyeink, erdőink, mezőink, jótékony erejét, hogy a leghatékonyabban támogassa természetes egészségünk megtartását, helyreállítását.

Önmasszázs:

Az emberi érintés határtalan gyógyító ereje meglepő módon sokak számára még most is kevéssé ismert terület, pedig akár a test gyógyításában, akár a lélek harmonizálásában vagy gondolataink kitisztításában, mérhetetlenül egyszerű és hatékony segítséget tud nyújtani.

Itt az ősi akupresszúra tudományát hívjuk segítségül, ezzel támogatva  önmagunk és mások testi, lelki szellemi egészségét.

Ideális állapotaink:

A Természetes Út rendszerének egészét áthatják az egyetemes emberi értékek, melynek erősítése minden tevékenységünket át kell hogy járja. Legfőbb értékeink: a Szeretet, az Együttérzés, a Nyugalom, az Életerő, a Meditatív állapot, és a Tudatosság.

 

Ehhez kíván Jó Utat:

 

Péter  és   Tünde